15 Temmuz 2011 Cuma

Meksika Biber Hapı Kullanımı

Biber hapı gelişen teknikler yardımıyla da kimyasal herhangi bir bileşen içermeden ve doğal yapısına zarar verilmeden kapsüller haline getirilmiştir. Her Biber hapı paketi içerisinde 30 adet kapsül yer almaktadır. Günlük olarak önerilen doz miktarı ise 1 adet biber hapı kapsülü kullanımıdır.

Biber hapını sabah kahvaltılarından önce 1 kapsül olarak tüketmeli ve bol su ile birlikte içmelisiniz. Ürün kullanımının ardından sabah kahvaltısı yapmak çok önemlidir, gün içerisindeki tokluk hissine sabah kahvaltısı yardımcı olacaktır. Kilo vermek konusunda kararlı iseniz tatlılardan ve gereksiz ara öğünlerden kurtulmanız gerekmekte, merak etmeyin siz kendinizi zorlamak durumunda kalmayacaksınız. Biber Hapı muhteşem yapısı sayesinde sizi gereksiz tatlı krizlerinden kurtaracak ve tokluk hissi uyandıracaktır.

Biber hapı�nın etkilerini özellikle yağ birikimi olan ve deri sarkmalarının göründüğü bölglerinizde gözlemlemeniz mümkündür, çünkü biber hapı yağ oluşumlarını tespit edecek, kalıcı kilolarınızdan sizi kurtacak ve yağ atıklarını boşaltım sisteminiz yardımıyla vücudunuzdan uzaklaştıracaktır. Bu yüzden ürün kullanımıyla beraber günlük olarak 3 litre su tüketmeniz önerilmektedir, böylece ürün etkilerini çok daha net bir şekilde gözleyebilirsiniz...

0 yorum:

Yorum Gönder