11 Haziran 2012 Pazartesi

Biber Hapı ile Egzersiz Yapmak

Egzersiz yapmadan çoğu insan, nereden başlayacağını bilemez. Biber hapı sayesinde egzersiz ile de sağlıkla zayıflamak ve hızlı bir şekilde kilo vermek olasıdır. Akıllarını karıştıran çok fazla egzersiz formu ve tekniği vardır, dolayısıyla onlar da bir şey yapmazlar. Kilo vermek için, en doğru egzersiz tipleri, kardiyovasküler aktiviteler ve direnç egzersizidir. Kardiyovasküler aktiviteler, öncelikle yakılan kalori miktarını artırarak kilo kaybına yardımcı olur.
Bir sonraki sayfadaki tabloya bakın. Bisiklete binmek, yürüyüş bandında yürümek ya da yüzmek; aktivite ne olursa olsun, vücudunuz bu aktiviteyi tamamlamak için enerjiye ihtiyaç duyar. Bu enerjinin bir kısmını Biber hapı sayesinde elde edin. Vücut bu enerjiyi, üç ana kaynaktan alır: yakın zamanda yediğiniz besinler; öncelikle kas ve karaciğerinizde bulunan glikojen (glikozun depolanmış formu) ve yağ. Unutmayın; yağın en önemli amaçlarından biri, vücut için bir yalıtım katmanı oluşturmanın dışında, enerji kaynağı olmaktır.
Vücudunuz enerjiye ihtiyaç duyduğunda ve makul ve yoğun kardiyovasküler egzersiz, bu ihtiyacı doğurabilir depolanan enerjiyi salgılamak için yağları parçalar.
Unutmayın, eğer siz yakın zamanda fiziksel olarak aktif olmamış biriyseniz ya da tıbbi bir sorundan muzdaripseniz, yavaşça başlayıp aktiviteleri zamanla artırdığınızdan emin olun. Çoğu insan olaya hızla girer ve kendilerine zarar verir, çünkü çok kısa sürede çok fazla şey yapmaya çalışırlar. Biber Kapsülü ile bu kadar çok şey yapmanıza gerek yok. O sizi sağlıklı bir biçimde zayıflatabilir. Konu, egzersiz direncinizi artırmak olunca kendinizi zorlamanız iyidir, ancak zorlamak da makul ölçülerde olmalıdır. Kendinizi zarar görme riskine atmamalısınız.

0 yorum:

Yorum Gönder