11 Haziran 2012 Pazartesi

Biber Hapı ile Kilo Verme Şekilleri

Enstitüde, binlerce kilolu insanla çalıştım. Hiçbiri de Biber Hapı ile tanışmamıştı. Neredeyse hepsi Hipokrat diyetiyle aniden kilo kaybetmeye başladı. Yedikleri salatalarda birçok çiğ sebze ve meyve çeşidi kullanıldı. Bunlar yağsız, zengin vitamin ve mineral kaynağı besinlerdir. İnsanların enstitüden ayrılırken yaptıkları hatalardan biri de bol miktarda yağsız çiğ sebze salatası yerken sonra tekrar pişmiş yiyeceklere dönüş yapmaktır. En iyi sonucu almak için, diyetinizdeki temel enerji ünitelerinin çiğ sebze ve meyvelerden gelmesine özen gösterin.
Hipokrat diyetiyle kilo vermeyi denediğinizde, filizlendirilmiş fasulye, sebze, filizlendirilmiş tahıllar, bazı sebzeler ve kuruyemişler (ve bunlarla yapılan yemekler) gibi yüksek enerjili çiğ yiyecekleri her gün kullanmalısınız. Bu yiyecekler gerçekten besleyicidir, sizi doyurur ve bol miktarda enerji sağlar.
Bu yiyecekler aynı zamanda, sindirimi kolaylaştıran enzimler bakımından da zengindir. Hipokrat diyetindeki yiyeceklerin enzimleri, bedende biriken yağlara ve istenmeyen dokulara saldırarak, onları hücrelerine ayırır ve bedenden atar. Hatırlayın: Yağ hücrelerini parçalayan ve atıklarını bedenden atan tek şey enzimlerdi. Enzimleri destekleyen ise Meksika kırmızı biberiydi. Canlı besinler ve onların sularının hazmı, pişirilmiş besin sularının hazmından daha kolaydır. Bu enzimleri almak beden içindeki “temizliği ekibi”ni harekete geçirir. Enzimlerin gücü sindirim sisteminizi toparlar; alınmadığı takdirde ise yağların parçalanma işlemi gerçekleşmez. Hipokrat diyetinde kalbiniz için yararlı olan canlı ve taze besinler yiyebilir, güvenli ve sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder